Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Άννα Διαμαντοπούλου: Ανεβάζει τη θερμοκρασία με τις σέξι φωτογραφίες της!



Η Άννα ήρθε για να μείνει! Ανήκει στη νέα γενιά των κοριτσιών που απασχολούν τις lifestyle στήλες εδώ και λίγους μήνες και έχει καταφέρει να μαγνητίσει τα βλέμματα των ανδρών. Πρόλαβε και έκανε αισθησιακές φωτογραφήσεις και το αποτέλεσμα την δικαίωσε.

Αγαπά την ταχύτητα, δε λέει όχι στο μόντελινγ, δε λέει όχι στο τραγούδι μιας και έχει κάνει σπουδές και ρισκάρει σε νεαρή ηλικία που είναι να ζει την κάθε στιγμή της. Το μελαχρινό κορίτσι κάνει πολύ παρέα με την παρουσιάστρια Ζέτα Θεοδωροπούλου και αυτή η χημεία μεταξύ τους μεταφράζεται και σε ένα καυτό ντουέτο σε club των νησιών παίζοντας μουσική και ανεβάζοντας και άλλο την θερμοκρασία στα ύψη.
«Αγαπώ την κάθε στιγμή της καθημερινότητάς μου και μ αρέσει να είμαι δίπλα σε φίλους που έχουν θετική ενέργεια. Η μόδα με εξιτάρει καομι θέλω να τσαλακώνω την εικόνα μου σε φωτογραφήσεις. Νιώθω σέξι αλλά κουμαντάρω τον εαυτό μου έτσι προκειμένου να μην υπάρχει άσχημο και πρόστυχο αποτέλεσμα», μας λέει η Άννα.
Τον Ιούλιο ετοιμάζει αποδράσεις σε νησιά και σίγουρα θα περάσει και λίγες μέρες σε σκάφος με την κολλητή της Ζέτα και τον σύντροφό της.
Γράφει ο Χάρης Λεμπιδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου