Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Έλενα Παπαρίζου: Αποχώρησε από το Let’s Dance! Όλα όσα συνέβησαν στο 3ο live!



Η Έλενα εμφανίστηκε στην 3η θέση χορεύοντας Paso Doble με τον παρτενέρ της David Watson, μια sexy εμφάνιση που απέσπασε από την κριτική επιτροπή 16 βαθμούς (7,5,4). Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός οτι ο αυστηρός κριτής Tony που στα προηγούμενα live την είχε επιβραβεύσει με 6, αυτή τη φορά της έβαλε 4, ενώ η Έλενα ήταν η πρώτη διαγωνιζόμενη που κατάφερε να αποσπάσει 7 βαθμούς από έναν κριτή.

Στη συνολική κατάταξη, η Έλενα ήρθε βρέθηκε στην 5η θέση με 16 βαθμούς. Ο Anton Hysen στην 1η με 26 (!) βαθμούς (9,8,9) ενώ στη 2η η Camilla Henemark με 18 (7,6,5) και η Pernilla Wahlgren (6,6,6) ενώ στην 4η ο Marcus Schekenberg με 17 (6,6,5)
Αυτή τη στιγμή γίνεται διάλειμμα και σε λίγη ώρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και το ποιος θα αποχωρήσει.
Edit: Δυστυχώς η Έλενα συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία από κοινό και κριτική επιτροπή, και αποχώρησε από το show.
Τα σουηδικά μέσα δηλώνουν σοκαρισμένα από την αποχώρηση της Έλενας, ενώ αποδίδουν ως το βασικό αίτιο στο γεγονός οτι την θεωρούσαν “ασφαλή” λόγω της απόδοσης της στα προηγούμενα live και γι’αυτό δεν τη ψήφισαν απόψε! Ο Anton Hysen αλλά και ο κριτής Dermot Clemenger δήλωσαν επίσης οτι δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση αυτήν την αποχώρηση.
Εμείς τουλάχιστον ξέρουμε τι αξίζει η Έλενα και πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει.   Και όπως και να χει, η γυναίκα αυτή ξέρει πάντα να μας βγάζει ασπροπρόσωπους στο εξωτερικό!

Δείτε το βιντεο με την εμφάνιση της Έλενα Παπαρίζου εδώ 

mediastory.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου