Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Μ. Κορινθίου: Άνοιξε καφετέρια με τον σύζυγό της!



Στο κεντρικό δελτίο του STAR μίλησε η Μαρία Κορινθίου, βάζοντας τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό και τη θέλουν να χωρίζει με τον Γιάννη Αϊβάζη. «Το ότι δεν χωρίζουμε βγαίνει από πολλά πράγματα, όχι μόνο από το γεγονός ότι φοράω τη βέρα μου. Αν χωρίζαμε δεν ξέρω αν θα έβγαινα να το πω, αλλά σίγουρα θα μαθευόταν. Αυτή η φήμη υπάρχει πολύ καιρό και αυτό από μόνο του δείχνει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο», είπε η ηθοποιός....

Όπως λέει, πιθανόν να παρερμηνεύονται τα όσα λέει κατά καιρούς, αφού είναι ειλικρινής και δεν κρύβεται. «Είμαι αρκετά ειλικρινής και πολλές φορές αυτό παρερμηνεύεται. Αν με ρωτήσουν αν στον γάμο υπάρχουν προβλήματα, μπορεί να απαντήσω ότι μέσα σε μια συμβίωση υπάρχουν εντάσεις και τριβές. Ίσως αυτό παρερμηνεύεται», τόνισε.
Μάλιστα εν μέσω κρίσης, εκείνη και ο σύζυγός της αποφάσισαν να ανοίξουν μία καφετέρια, μιας και το επάγγελμα του ηθοποιού δεν έχει καμία σταθερότητα. «Πρέπει να κάνεις και κάτι άλλο επιχειρηματικά, καλό είναι γιατί είναι και κάτι σταθερό. Η δουλειά μας δεν είναι σταθερή, δε σου χαρίζεται κανένας, κάθε τρεις μήνες πια δεν ξέρεις αν θα έχεις δουλειά», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου