Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ποιος παρουσιαστής έπεσε στα στα "πατώματα"; Δείτε φωτογραφίες...



Aυτός ο παρουσιαστής θα μας τρελάνει τελικά! Το ταλέντο του είναι ανεξάντλητο, όπως φαίνεται τόσο από τις φωτογραφίες που ακολουθούν όσο και από τη δράση του γενικά! Το δε ανθρώπινο πρόσωπό του τον καθιστά ξεχωριστό...
Σ’ αυτό το επεισόδιο θα βρεθούμε μπροστά σε μια ιστορία ζωής, που θα μας δώσει πολλά μαθήματα γενναιότητας. Η τετραμελής οικογένεια Χαρισοπούλου (πατέρας, μητέρα και δύο παιδιά) ζει στη Λυκόβρυση σε ένα σπίτι με σοβαρά προβλήματα, γεμάτο υγρασία, μούχλα και χωρίς καθόλου θέρμανση!

Η κόρη της οικογένειας, η 26χρονη Εβίτα, είναι η πιο ευάλωτη στις κακές συνθήκες του σπιτιού, καθώς, λίγο πριν τα 18 της, οι γιατροί διέγνωσαν πως πάσχει από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Από τότε έχει υποβληθεί σε περισσότερα από 13 χειρουργεία και ταυτόχρονα -από τότε- έχει καταφέρει να αποφοιτήσει από το τμήμα «Πολιτικών Επιστημών» και τώρα βρίσκεται στο β’ έτος της Νομικής, για το δεύτερο πτυχίο της!
Ένα κορίτσι που περνάει τον περισσότερο χρόνο της ζωής του στο νοσοκομείο, δίνει καθημερινά έναν αξιέπαινο αγώνα! Κοντά στην Εβίτα στέκεται με κάθε τρόπο, όλη η οικογένεια. Έχοντας λιγοστά έσοδα και πολλά έξοδα, κάνουν ό,τι μπορούν, για να της εξασφαλίζουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Όμως η παραμονή της στο σπίτι δεν είναι μόνο δύσκολη για την κατάστασή της, αλλά και ιδιαιτέρα επικίνδυνη για την εξέλιξη της υγείας της.
Ο Σπύρος Σούλης θα σταθεί δίπλα στην οικογένεια Χαρισοπούλου και μαζί με τους συνεργάτες του, θα προσφέρει σε αυτούς τους ανθρώπους, ένα σπίτι ζεστό, όμορφο και λειτουργικό, αλλά πρώτα απ’ όλα, ένα σπίτι ασφαλές για την υγεία της Εβίτας. 
Μια ακόμα όμορφη έκπληξη θα περιμένει την κοπέλα, καθώς η εκπομπή θα πραγματοποιήσει την επιθυμία της: να μάθει να οδηγεί! Επιπλέον, η εκπομπή θα καλύψει όλες τις ανάγκες της οικογένειας για super market, για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.
Σε αυτό το επεισόδιο όμως, μια μεγάλη έκπληξη περιμένει και τον Σπύρο Σούλη! Ο αδελφός της Εβίτας, ως πρώην αλεξιπτωτιστής στο στρατό, τον προκαλεί σε μια ελεύθερη πτώση! Θα καταφέρει ο Σπύρος να νικήσει τον φόβο του και να πέσει… ή η προσπάθεια του αδελφού της Εβίτας θα «πέσει»… στο κενό;
Τα "θαύματα" για εκείνους που πραγματικά τα έχουν ανάγκη… συνεχίζονται και ο ΑΝΤ1 δίνει την ευκαιρία και τη χαρά σε μια οικογένεια, κάθε βδομάδα να μπαίνει στο νέο της σπιτικό… «Με το Δεξί»!  Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή στις 22:00 στον ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου