Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Η Χάλι Μπέρη μιλάει για πρώτη φορά μετά τη διαμάχη για την κηδεμονία της κόρης της

 Η 44χρονη ηθοποιός σπάει την σιωπή της για πρώτη φορά, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο ύστερα από το διαζύγιο της από το 34χρονο μοντέλο Γκάμπριελ Όμπρι, και δίνει τέλος στα όποια σενάρια είχαν δημιουργηθεί γύρω από τη διαμάχη για την κηδεμονία της κόρης τους Νάλα Αριέλα.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Μπέρι χαρακτήρισε την κατάσταση «καλή», δηλώνοντας συγκεκριμένα: «Όταν υπάρχει στη μέση ένα παιδί, είναι ανακούφιση όταν  μπορείς να λύσεις τα πράγματα με ωραίο τρόπο. Τα θέματά μας δεν αφορούσαν ποτέ διαμάχες για εκείνη (την Νάλα Αριέλα)».

Η Μπέρι θέλοντας να βάλει τα πράγματα στην θέση τους γύρω από τις φήμες που έχουν δημιουργηθεί διευκρίνισε:.....
«Και οι δύο γνωρίζουμε ότι το παιδί χρειάζεται και τους δύο γονείς. Αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάποιες φορές, ως ζευγάρι έρχεται ένα σημείο όπου φτάσαμε σε αδιέξοδο. Τότε ήταν που χρειαστήκαμε ένα δικαστή να μας βοηθήσει να λύσουμε κάποια λεπτά θέματα».

Και διευκρίνισε όσον αφορά στις δικαστικές διαδικασίες: «Είμαι τόσο χαρούμενη που φτάσαμε σε αυτό το σημείο για το καλό της (Νάλα). Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος. Και οι δύο την αγαπάμε περισσότερο από την ζωή μας».

Σημειώνεται ότι το πρώην ζευγάρι είχε προβληματιστεί για το αν η μικρή Νάλα θα έπρεπε να ταξιδεύει από το Λος Άντζελες όπου ζει ο Όμπρι, στη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται η Μπέρι για τα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου